Felix gaat aan z'n spaans werken
Holavrienden, vriendinnen en familie en welkom op mijn reislog!
Dé plaats om op de hoogte te blijven van alle avonturen en ervaringen tijdens deze reis. Vanaf nu zul je hier dan ook regelmatig nieuwe verhalen en foto's vinden, en via de kaart weet je altijd precies waar ik me bevind en waar ik ben geweest! Meer informatie over mijzelf en de reis die ik ga maken vind je in het profiel.
Wil je automatisch een mailtje ontvangen wanneer er een nieuw verhaal of een nieuwe fotoserie op deze site staat? Meld je dan aan voor mijn mailinglijst door je e-mail adres achter te laten in de rechter kolom.
Ik zie je graag terug op mijn reislog en laat gerust af en toe eens een berichtje achter!
Leuk dat je met me meereist!
Hasta la Pasta,
Felix
Mooi, ik zal alle avonturen op de voet volgen gheghe!
Laters :-)
Wat een rust in Groningen straks;) just kidding, zal je missen ouwe dibbes:p
Hola como estas?
Muy bien uno viejo de Felix!!!
Pienso haces muchos bien dias aca.
Estudiar espanyol esto hace tres anos und hoy mi espanyol es muy malo cual tu ver, cuando tu hablas espanyol tambien.
Escriber tu historias sin mentiras tu mentiroso!!!!
Hasta pronto y feliz viejo,
Tu amigo Miquel.
Neefie, nu zijn de rollen weer omgedraaid . Enjoy it.
PS: Veel, heel veel fotos maken! Gniffel gniffel.
Leuk weblogje, even een spoedcursus videofilmen en je kunt er vandoor.
Zaterdag omstreeks 14.00 uur zie ik je.
KV 471
Hola amigo!
Wat gaaf dat je gaat en dat je ook al bijna gaat! De tijd zal nu vliegen joh en dan op naar midden- en zuid-amerika, zoo geweldig! Denk er nog dagelijks aan en ben al bijna een jaar terug:-( Zou super zijn als je ook naar Colombia, Ecuador en Peru kan gaan!! Ben jaloers! Ik zal je verhalen zeker volgen, ben erg benieuwd hoe het je vergaat! Komt goed, spannend man!
Y si es una muy buena idea que te vas a aprender Espanol, por que si lo necesitas por alla! Es mejor si sabes un poquito de Espanol antes de tu viaje! La gente estan mas amable si hables un poco, se gustan! Y estas solo, entonces es muy facil si sabes como te preguntas algo en la calle o donde esta tu hotel o el estacion del bus o un bar para gringo's, o un banco o un cafe del internet para escribir tus amigos o un restaurante muy barrato etc hihi! Mucho suerte y disfruta todo!
Dikke kus Judith
Hé maestro, ben nu al benieuwd naar alle pics en stories! Maar we gaan eerst nog even een krappe vijftig dagen genieten in NL natuurlijk!! Cya
We zullen je op de voet volgen. Wie weet kom ik nog wel even langs in Zuid-Amerika. Doe maar ergens in een resort of zo want dat backpacken is dus écht niets voor mij....
Je komt vast nog wel even logeren voor dat je naar Schiphol gaat.
Groeten,
Bruno
Als de galapagos eilanden inzoemt krijg je een zeepaardje te zien.
Vooral via satelliet.
Gr.
Stelletje klootzakken hebben mijn memory stick en SD card gejat.... Hebben ze helemaal nix aan maar goed. Camera en alles heb ik nog. Belangrijke spullen bewaar ik niet in mijn grote backpack. Maar goed, wel mooi 6 gb aan foto plus film naar de tyfusmallemoeren.
Sorry guys...
Rampzalig, vreselijk,geschiedenis gewist!
Weet je zeker dat het gestolen is en niet anderszins
kwijt.
Ik heb met ons te doen, want wij, wie dat ook zijn ,willen graag de reis met je doornemen in december.
Gr. Pap.
Maat ik ben jaloers!!! En ik heb veel RESPECT!!!
Gozer doe je aangifte? dan kom ik langs om de dader op te sporen!!! Maat wanneer kom je terug, kom je uberhaupt wel terug? Ik zou blijven, regel een sugamomma!! Nee geintje kerel gewoon weer terug komen. Zie je en hoor gauw van je. Groetje Ender, Katie, Kayra en Ihsan
Hey kerel! Alles ok met jullie? Hope so... Aangifte is al gefixt, alleen verzekering heeft ook al betaald, dus dat is goed.
Kom denk ik in december terug... hoop tot dan maestro. Binnenkort familie Vogel d´r ook maar bij haha
Ltrr
heey! Was al bang niks meer te horen! Fijn dat alles goed gaat. Ben benieuwd naar nieuwe foto's! Doe voorzichtig en geniet!!!
Liefs Anneloes